Vimax България Vimax Belgium Vimax Čechy Vimax Danmark Vimax Deutschland Vimax España Vimax France Vimax Hrvatska Vimax Italy Vimax Liechtenstein Vimax Luxembourg Vimax Magyarország Vimax Nederland Vimax Österreich Vimax Portugal Vimax Polska Vimax Romania Vimax Slovenija Vimax Slovensko Vimax Switzerland Vimax United Kingdom
VimaxPills VimaxPills
VimaxPills
VimaxPills VimaxPills
Mi smo 100% prepričani, da boste zadovoljni z izdelkom, še od prvega dne, tako da imamo za vas naslednjo neustavljivo privlačno ponudbo.
VimaxPills VimaxPills
VimaxPills VimaxPills

KAJ BODO VIMAX TABLETE NAREDILE ZA MENE?

  • Bistveno povečujejo spolno poželenje, libido in vzdržljivost.
  • Imeli boste močnejše erekcije. Zaradi količine krvi, erekcije bodo močnejše in bodo trajati dlje.
  • Močnejše in intenzivnejše orgazme.
  • Erekcijo, ko jo potrebujete. Močne erekcije kadarkoli si želite. Nič več težav z dejstvom, da se mi ne dvigne in da ne ostane v erekciji. VIMAX TABLETE bodo ohranile krvni pretok v vašem penisu, tako da boste vedno imeli močni penis, ki bo ostal močen.
  • Ustavite prezgodnje ejakulacije.
  • Velikost penisa bo veliko navdušila spolne partnerje.


KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM REZULTATE?


TEDEN 1-4

V nekaterih tednih, najbolj opazne spremembe bodo povečanje obsega penisa in več trajne erekcije.

TEDEN 4-8

potem, po mesec ali dva, boste videli spremembo v dolžini penisa in boste imeli trdi in večji penis. Če stojite pred ogledalom, boste presenečeni kako, tudi brez erekcije, vaš penis bo “obesil” dlje in trdi.

TEDEN 9+

Ko boste imeli erekcijo, boste videli opazno spremembo. Ne samo v smislu velikosti, ampak vaš penis bo trdi in močnejši, kot ste sanjali, da je to mogoče.


SESTAVINE


Epimedium Sagittatum ali Plevela Kozji Rog
VimaxPills Znan na Kitajskem kot Yin Yang Huo. Vrhunski zdravniki na Kitajskem pravijo, da kozji rog poveča libido in izboljšuje erektilno funkcijo. Uporablja se za prižiganje spolnega ognja in preženi utrujenost. Deluje s sproščanjem testosterona in bo vam omogočati neverjetni in trajni seks. Izkazalo se, da je močan naravni afrodiziak, ki bo okrepil spolne in fizične občutke.
Saw Palmetto
VimaxPills Znan, da spodbuja nizek libido pri moških in da poveča spolno energijo. Koktajl s Saw Palmetto ima učinek afrodiziakov. Več študij v Evropi kažejo, da saw palmetto je učinkovit pri zdravljenju mnogih moških, BPH v saw palmetto zmanjša prostato za 13 %. Poveča spolno delovanje in libido in hkrati zmanjša holesterol in maščobne kisline v krvi.

EPIMEDIUM LISTI
VimaxPills Znan tudi kot “trava koštruna”, Epimedium se uporablja že tisoč let za povečanje libida. Medicinska raziskava je odkrila, da je aktivna sestavina icariin. Icariin se uporablja za izboljšanje erektilnih funkcij. Še en učinek epimediuma je, da omogoča kri, da pride v penis v večjih količinah. To omogoča povečanje nivoja dušikovega oksida in sprošča mišice.
Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
VimaxPills Znan, da zaščiti proti bolesti in izenači krvni obtok. Prav tako lahko prepreči možganske kapi in srčne infarkte, ker poveča srčni ukrep, ne pa tudi i krvni tlak. Ima možnost za obnovitev tkiva in tako pomaga v boj proti utrujenosti.

Gingko Biloba
VimaxPills Medicinsko uporabo ginkgo lahko omenimo pred 5,000 let na Kitajskem, v zeliščni medicini. Delovanje tega zelišča lahko pomaga možgani, centralni živčni sistem in impotenco. Ginkgo je znan po povečanju krvnega dotoka do možgane, ki pomaga duševne funkcije. Zelišče poveča tudi krvni pretok do genitalnih organov, ki izboljšujejo spolno funkcijo. V eni študiji, pri 78% od moških, ki imajo težave z impotenco, se opazilo pomembno izboljšanje, brez stranskih učinkov. Ginkgo izboljšuje periferno cirkulacijo in oksigenacijo krvi.
Brezvodni inozin
VimaxPills To je naravna snov, ki lahko sodeluje pri povečanju sposobnosti telesa, da prenaša kisik, brez vpliva na njegovo absorpcijo v pljučih, tako da oni lahko delujeta boljše, močnejše. Nekateri strokovnjaki pravijo, da to lahko ima pozitiven učinek na celotno telesno moč in nudi več energije med vadbo. To je dokaz o koristih, ki jih lahko ima tudi med spolnim odnosom.

Panax Ginseng
VimaxPills Se uporablja proti splošne slabosti. Ruski znanstveniki pokažejo, da ginseng spodbuja tako mentalno aktivnost, kot tudi fizično aktivnost in ima pozitiven učinek na spolne žleze in poveča atletsko predstavo. Uporablja se za impotenco, ker normalizira krvni tlak. Ginseng obnavlja in revitalizira telo in spodbuja rast živčnega tkiva. Ena od ključnih sestavin je ginsenosida, ki spremeni krvni pretok do možgane in penisa. Pomaga pri neplodnosti in pri prezgodnji ejakulaciji. Spodbuja produkcijo krvi in sperme. Sprejeta za ”moške in yang energijo”, to poživlja krvi in izboljšuje cirkulacijo in vitalnost.
Rdeča paprika
VimaxPills To je močan afrodiziak. Uporablja se za branjenje proti bolezni in stabilizira krvni obtok. Lahko tudi preprečuje možganske kapi in srčne infarkte pri povečanju srčnega ukrepa, ne pa tudi krvnega tlaka. Ima sposobnost, da obnovi tkiva in pomaga tudi v boj proti utrujenosti.

Tribulus Terestris
VimaxPills Tribulus terrestris se priporoča za: spolne motnje, zmanjšanje libida, neplodnost; lahko to uporabljajo športniki in osebe, ki intenzivno fizično izvajajo.
Oves (Avena sativa)
VimaxPills Spodbuja tako moško kot tudi žensko seksualnost.